Az oldal jelenleg nem elérhető!

NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÁS

Mióta vállalkozások jelentek meg a világban, mindig is az volt a céljuk, hogy a termékeiket jó áron tudják eladni. Viszont arra már csak az utóbbi néhány évtizedben jöttek rá a vállalkozók, hogy sokkal sikeresebbek lehetnek, ha nagyobb hangsúlyt fektetnek a reklámjaik tartalmára és küllemére. Annak ellenére, hogy modern világunkban már óriási teret hódított meg az elektronikus média, a nyomtatott tájékoztatási eszközök még mindig a leghatékonyabban érnek célba. Olyan piacon, ahol a versenytársak reklám- és értékesítés-ösztönzési aktivitása nagy, alkalmazkodni kell, ki kell tűnni. A reklamfeliratozas.hu azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a nyomtatott médiák világában, elkalauzoljon a lehetőségek között a kezdeti tervezési fázistól egészen az óriás méretű printek világáig.

Mik készülnek nálunk?
Oldószeres digitális nyomtatás a legkisebb matricáktól, az óriás épületet eltakaró hálókig. A legkülönbözőbb alapanyagok: kamionponyva, épületháló, kültéri plakát, beltéri banner, ablakfólia, átvilágítható fóliák, ponyvák a hordozói nagy formátumú nyomtatásainknak. A legkorszerűbb japán Mimaki gépeink adják a garanciát a minőségi munkára. Akár 1440 dpi felbontású nyomataink is díszíthetik megrendelőink üzletportáljait, járműveit, teraszait, reklámfelületeit.


Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk miatt számos közismert cég is megfordult már Nálunk, például: Coca-Cola, Borsodi, Fütyülős, Heineken, Unicum, Pepsi, Gelato…
Érdemes a galériában lapozgatni!