Az oldal jelenleg nem elérhető!

NYOMDAI TERMÉKEK & MATRICÁK

„Semmi sem lehetetlen. Úgy ismerjenek, mint a világot újjáteremtő kreatív ötletek termőtalaját, amelyek megváltoztatják ügyfeleink márkáit, üzleteit és hírnevét.”
A grafika egy olyan globális nyelv eleme, amely túlmutat a kultúrákat elválasztó szavakon, segítheti, provokálhatja, zavarossá vagy éppen egyértelművé teheti a kommunikációt. Minden szem előtt lévő felület kommunikál, elárul rólunk valamit, üzenetet hordoz, jelentéssel bír, ezért rettentő fontos, hogy egyedi és egyértelmű figyelemfelkeltés legyen.

Milyen jellegű anyagokkal gazdagítható egy cég arculata?
Katalógusok, prospektusok, termékismertetők, újságok, magazinok, szórólapok, dossziék, brossurák, leporellók, könyvek, fotóalbumok, hirdetések, reklámkiadványok, reklámújságok, címkék, prezentációk, plakátok, molinók, óriásplakátok, cégtáblák, matricák…

Mivel tudunk mi besegíteni?
A fent felsorolt termékek tervezésétől, az előkészítésen át a végleges anyag legyártásig mindenben. Marketing, grafikai ötletek, tervezés, szerkesztés, előkészítés…

A mai üzleti világban egy cég számára elengedhetetlen az egyedi: akár feltűnő- akár letisztult megjelenés és a kellő mértékű információ. Gyártó,- kereskedő,- márkaképviselő cégeknél, hivataloknál és egyéb fórumoknál, mindig más-más a közölni való. A kiadványokat is ennek megfelelően készítjük elő és kommunikáljuk megrendelőink felé.


ÖTLETET ADUNK!