Az oldal jelenleg nem elérhető!

PORTÁLDEKORÁCIÓ

A figyelemfelkeltés egyik leghatékonyabb eszköze még napjainkban is az üzletdekoráció.
Ez az, amivel először találkozik az érdeklődő, becsalogatja, pozitív benyomást tesz, információt közöl. Ha már itt van ez az ingyenes óriási felület, mint lehetőség, vétek lenne kihagyni...
A kirakatok elsődleges szerepe a bemutatás illetve a becsábítás. Napjainkban a szabályozásoknak megfelelve a kirakatok a városképet is szebbé teszik. A kirakat és a portál mindig egységet kell, hogy alkosson. Olyan dekoráció alkalmazására kell törekedni, amely kiemeli, előnyös helyzetben tünteti fel az árut, de nem vonja el a figyelmet róla. A kirakati dekoráció elemei a tekintetfogók, amelyek célja, hogy felhívják a figyelmet a kirakatra és a tekintetet az árukra, irányítsák. A grafika és a fotó szintén gyakran alkalmazott dekorációs elem.

Nagy dekorációs alapanyag és szolgáltatási palettánknak köszönhetően, teljes körű kivitelezésben vállaljuk üzlethelyiségek külső- ill. belső dekorációs és információs kivitelezését. 

Többfajta dekorációs technikát tudunk felsorakoztatni ( világítótábla, 3D betűk, fényreklámok, gravírozás, üvegfóliázás, stb. ) és ezzel minél színesebbé varázsoljuk megrendelőink székhelyeit, portáljait, büféit, üzleteit… 
Látványtervekkel és szakmai tanácsadással próbáljuk megtalálni a várt elképzelést, majd kivitelezzük a megrendelt munkát.

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat, árajánlatunkat!