Az oldal jelenleg nem elérhető!

TEXTILDEKORÁCIÓ

Az utóbbi évtizedek egyik dinamikusan fejlődő üzletágává vált a textildekoráció, ez nem véletlen, hiszen a nagy vállalatok marketingjéből tanulva a kisebb vállalkozások, cégek, csapatok rájöttek, hogy az egyik legfontosabb a teljesítmény mellett a megjelenés, az első benyomás, kisugárzás.
Rengeteg céges logózott egyen pólót, sportcsapat mezeket vagy akár napellenzővásznakat készítettünk már el az évek során. Hőprés technológiával dolgozunk, ami annyit tesz, hogy a fóliából kivágott minták a préselésnek köszönhetően az anyag szövetébe nyomódnak, ezáltal élettartamuk több év, a festékre jellemző fakulás és töredezés nélkül!

A hőpréselés „vasalás” viszonylag új dekorációs eljárás. Azzal a jó tulajdonsággal rendelkezik, hogy minimálisra csökkenti a rontási darabszámot. Kis darabszámú megrendelés esetén sem terheli meg a megrendelő pénztárcáját, megszűnnek a több tízezer forintos szita és festék költségek. Különböző nagyságú és funkciójú hőprés-géppel rendelkezünk. A legkülönbözőbb ruhaneműk, mint pl. sapkák, ingek, pólók, vászon háttámlájú székek, kabátok, esőkabátok, pizsamák stb. feliratozását vállaljuk. Ajánljuk továbbá napellenzők, napernyővásznak és a legkülönbözőbb vászon kiegészítő kellékek egyedi emblémázására, feliratozására. Több alapszínben és alapanyagfajtában (matt és plüss) gyártjuk a logókat, feliratokat.      

A legkülönbözőbb alapszínű vagy mintás vászonfelületekre kontúrvágásos eljárással és nyomtatógépünk által alakra, formára vágott color fotó minőségű emblémákat tudunk hőpréselni, extra nagy méretekben is.

Egy kis segítség az alapanyagokról, lehetőségekről:

Mi az a flexnyomás?
Anyagában gumiszerű tapintású, fényes, sima felületű. Felvasalása után tartós, nem töredezik vagy fakul ki. Bármilyen alapanyagra felhelyezhető, sok élénk színközül lehet választani, azonban színátmenettel nem alkalmazható. (Vektoros grafikai anyagot igényel. Amennyiben nem áll rendelkezésre ilyen, grafikus kollégánk szívesen áll rendelkezésre.)
Mi az a flocknyomás?
Az anyag plüssös, bársonyos hatású és enyhén kiemelkedik a hordozó anyagától.  Ez is rendkívül tartós, nem töredezik és nem fakul ki. Bármilyen alapanyagra felhelyezhető, sok élénk színközül lehet választani, azonban színátmenettel nem alkalmazható. (Vektoros grafikai anyagot igényel. Amennyiben nem áll rendelkezésre ilyen, grafikus kollégánk szívesen áll rendelkezésre.)
Mi az a direktnyomás?
Enyhén fényes és sima felületű. A minták tárházának csak a fantázia szab határt, hiszen alkalmazható bármilyen saját kép vagy fotó, minta, rajz… Bármilyen színű textilre felvasalható, viszont kizárólag 100%-os pamuton tartós. A színek intenzitása a mosással idővel csökkenhet.

A hőpréselt dekorációkra, 1 év garanciát vállalunk!